Skip to main content
test

Kaipaatko uutta potkua työuralle?
Haluatko päästä työskentelemään osana huipputiimiä, jossa sinua ja työpanostasi oikeasti arvostetaan?
Meillä Viiskulman kotihoidon Punavuori-tiimissä töitä tehdään sekä itsenäisesti että yhdessä tiiminä rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme reipasta, luotettavaa ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä asiakaslähtöisesti suurella sydämellä.

Lähihoitajan tehtävässä toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana ja vastaat vastuuhoitajana asiakkaittesi palvelu- ja hoitosuunnitelmasta. Tavoitteena kotihoidossa on asiakkaan sujuvampi arki ja onnellisempi elämä omassa kodissa. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden laadukkaan ja turvallisen elämän takaaminen.

Meillä on kotihoidossa osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön. Työsi tukena sinulla on käytettävissä esihenkilön ja tiimin tuki. Työssäsi sinulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin. Käytämme kotihoidossa laajasti nykyaikaisia teknologiaratkaisuja, kuten Apotti-toiminnanohjausjärjestelmää. Apotti-järjestelmän avulla mahdollistamme paremman terveyden, hyvinvoinnin ja tiedon tuottamisen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tämän lisäksi yksikössämme on työntekijöiden vapaassa käytössä oleva kuntosali sekä sauna- ja peseytymistilat. Toimistomme sijaitsee Kampin kauppakeskuksen kupeessa, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset!

Tervetuloa Punavuori-tiimiin tekemään arvokasta hoitotyötä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, johon sisältyy huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Viiskulma 4 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1703-22
  • 17.10.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2392,59 €/kk
  • 23.9.2022 - 14.10.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Millamaari Merikallio, millamaari.merikallio@hel.fi, puh. 09 310 46065 (klo 9-15)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Viiskulma 4 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Hietaniemenkatu 9 B, 2. ja 3. krs., 00100 Helsinki

Rekommenderade jobb