test

Lähihoitaja, Villa Breda, Kauniainen

Ansök senast  1.12.2023 15:45

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Lähihoitajana toimit asiakkaiden omahoitajana ja teet yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnin ja huolenpidon tarpeiden toteutumisesta sekä osallistut lääkehoidon toteuttamiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja -kulttuurista työyhteisöä. Meillä työtä tehdään positiivisella asenteella, jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen.

Toimintamme perustana Villa Bredassa on asiakkaiden osallisuutta tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeisiin harrasteisiin osallistumisen mahdollistamista. Järjestämme asiakkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja yhdessä suunnitellen. Asiakkaille on tarjolla esimerkiksi kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Tervetuloa meille Villa Bredaan ryhmäkoti Anemoneen!

Kelposuusvaatimuksena lähihoitajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
Lähihoitajaopiskelijalla on oltava suoritettuna 60 osp.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Voimassa olevia lääkelupia tai niiden suorittamista.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, RAI osaamista. Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Ruotsinkielen taitoa.

Työpaikan nimi ja osoite: Villa Breda, Palokunnankuja 2F, 02700 Kauniainen
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on vakinainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Niina Laine p.0406512715 (ark. 8-15)
Lea Pyykkönen p.0504660528 (ark. 8-15)

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare