Lähihoitaja (Villa Tolppila, Karstula), määräaikainen

Ansök senast  3.6.2024 15:45

Toivotamme sinut tervetulleeksi työkaveriksimme moniammatilliseen työyhteisöön keskelle kirkonkylää luonnonkauniiseen ympäristöön! Meillä on hyvä työilmapiiri, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä!

Etsimme lisävahvistuksia ja meillä olisikin määräaikaisia tehtäviä 30.9.24, 22.12.24 ja 25.2.25 asti

LÄHIHOITAJILLE

Villa Tolppila on uudehko ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Karstulassa, aivan Soteku-keskuksen välittömässä läheisyydessä. Olemme 30-paikkainen ympärivuorokautisen hoivan yksikkö, joka sisältää myös neljä lyhytaikaiskäytön asukaspaikkaa. Asukaspaikat on varattu mm. omaishoidon tuen piirissä oleville asiakkaille. Meillä on tiiviit verkostot eri toimijoihin, jotka rikastuttavat työntekijöidemme sekä asukkaidemme arkea (vapaaehtoiset, yhdistykset, kunta)

Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäinen perushoiva sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luominen, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää. Tehtäväkenttä on ikäihmisen elämän kokoinen ja työtehtävässä on mahdollisuus käyttää ja kehittää osaamista sairaanhoidollisissa tehtävissä, perushoidossa, kuntoutuksessa ja ikäihmisten kohtaamisesta.

Työarkeasi jakavat vastaava hoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitajat, hoiva-avustaja sekä palveluvastaava. Meillä on mukava työilmapiiri, jossa jokainen työpanosta arvostetaan.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Haemme työyksikköömme rohkeaa ja taitavaa ammattilaista. Olet asiakaslähtöinen, aktiivinen, joustava ja asioihin tarttuva joukkuepelaaja, sekä kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinun toteuttavan omaa luovuuttasi asukkaiden hyvän arjen varmistamisessa.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Pyrimme huomioimaan erilaiset elämäntilanteet työvuorosuunnittelussa.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla. Paikkakuntana Karstula on vireä ja kaunis, reilun 4 000 asukkaan kunta järvien keskellä.

Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Riitta Äijänen, palveluvastaava

p. 044 459 8877

riitta.aijanen@hyvaks.fi

(ei tavoitettavissa 6.-10.5.2024)

-

Ajalla 6.-10.5.24:

Laura hirvonen, ts. vastaava hoitaja

p. 044 459 8877

laura.hirvonen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!