Lähihoitaja VIP-tiimiin - Keuruun kaupunki

Enää kaksi vippiläistä puuttuu ja sitten on tiimi kasassa! Haemme vielä kahta innokasta hoitajaa mukaan luomaan uudenlaista toimintaa. Kurkkaa Facebookistamme, mitä meillä tapahtuu :)

Keuruun vanhuspalveluissa vahvistetaan henkilöstöä perustamalla oman VIP-tiimi. Vippiläiset ovat vanhuspalveluiden oma äkkilähtijä varahenkilöstö, joka vastaa akuutteihin sijaistarpeisiin eri yksiköissä. Työ tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä laaja-alaiseksi gerontologisen hoitotyön osaajaksi. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Jokaiselle vippiläiselle suunnitellaan kotiyksikkö, josta perehtyminen työhön alkaa. Ryhmän toimintaa ja hoitajien työhyvinvointia tuetaan hyvällä perehdytyksellä, koulutuksella ja coachingilla/työnohjauksella.

Tiimin lähiesimiehenä toimii kotihoitopäällikkö, jonka työote on valmentava ja osallistava. Osaamisen johtamiseen panostetaan ja työssä on mahdollista kehittää omia hoitotyön kiinnostuksen kohteita.

Haemme tiimiin vanhustyöstä kiinnostuneita hoitajia, joiden sydän sykkii ikääntyneille asiakkaille. Työssä onnistumiseksi tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin eri työyhteisöjen kanssa toimittaessa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Yksikkö määräytyy varausten mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija tai voimme kouluttaa sinut tehtävään oppisopimuksella.

Palkkauksessa on huomioitu tehtävän vaatima joustavuus ja monipuolisuus. VIP-tiimiläisen lähihoitajan lähtöpalkka on 2246,93€/kk.
Palkkauksessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Tehtävät täytetään sopivan hoitajan löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Röppänen, kotihoitopäällikkö, puh. 0400 537471, riikka.roppanen@keuruu.fi
Mari Kolu, vanhustyönjohtaja puh. 0407616308, mari.kolu@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb