Lähihoitaja, vuorotteluvapaa (kotihoito, Äänekoski)

Ansök senast  28.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan näköistäsi työarkea meidän Äänekosken kotihoidon tiimien kanssa. Meillä sinua odottaa toimiva työyhteisö, vaihtelevat päivät sekä aidot kohtaamiset ihanien asiakkaidemme kanssa. Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen

LÄHIHOITAJAA

Vuorotteluvapaan sijaisuus sijoittuu 24.7.-31.10.2024 aikavälille (tai sopimuksen mukaan 100 päiväksi). Aloitusajankohta sovittavissa joustavasti ja työt on mahdollista aloittaa jopa jo kesäkuun alussa halutessaan.

Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Asiakaskäynnit voidaan toteuttaa autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Autolla pääsee usein ihastelemaan kauniita maisemia ja kävely- tai pyörälenkeillä taas haukkamaan raitista ilmaa pitkin päivää.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Työyhteisömme toimintaa ohjaa joustavuus ja mahdollisimman toimivan työarjen rakentaminen. Autamme aina työkaveria tarvittaessa ja panostamme siihen, että töihin olisi mukava tulla joka päivä. Uusia ajatuksia kuunnellaan tiimissä ja lähdetään matalalla kynnyksellä viemään eteenpäin. Ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, jonka vuoksi huomioimme työarjen suunnittelussa eri elämäntilanteet.

Haluamme panostaa perehdytykseesi, mikä suunnitellaan henkilökohtaisesti huomioiden aikaisempi osaaminen ja työhistoria.

Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Meillä työarkeasi jakavat lähihoitajat, hoiva-avustajat, ohjaajat, sairaanhoitajat, vastaava sairaanhoitaja ja palveluvastaava.

Etsimme moniammatilliseen ja lämminhenkiseen tiimiimme tiimityötaitoista, joustavaa ja kehitysmyönteistä lähihoitajaa, joka ei pelkää haasteita ja haluaa kehittää toimintaa kanssamme. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista ihmisläheistä työotetta ja valmiuksia työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä. Huomioithan, että työskennellessäsi meillä tarvitset käyttöösi auton. Työ on 2-vuorotyötä.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

--------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Päivi Voutilainen, palveluvastaava

p. 0400 243 105

paivi.voutilainen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare