test

Lähihoitaja (Wisiitti, Äänekoski)

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haluaisitko liittyä meidän osaavan ja tekevään tiimimme? Etsimme sinua - olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi tekijä.

Haemme Wisiitin lyhytaikaisyksikköön Äänekoskelle vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Wisiitti on 22-paikkainen lyhytaikaisyksikkö sekä yksi kriisipaikka, jossa tarjotaan lyhytaikaista hoitoa asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meillä asiakkaina on sairaalasta kotiutuvia, kotihoidon ja omaishoidon asiakkaita. Yksikössä toteutetaan myös asiakkaan toimintakykyä kartoittavia arviointijaksoja.

Wisiitin toiminta painottuu arkikuntoutukseen, joka on asiakkaan omaa toimintakykyä tukevaa ja aktivoivaa moniammatillista työtä. Kuntoutus- ja hoitotyöstä vastaa lisäksesi kaksi tiimiä, joissa työskentelee vastaava sairaanhoitaja, ohjaaja, fysioterapeutti, kaksi sairaanhoitajaa sekä lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Työskentelemme kolmessa vuorossa ja työaikamuotona on jaksotyö.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys.
Toivomme sinulta kehittämismyönteistä, ihmisläheistä työotetta ja valmiuksia työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Ne ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää työstä tai työtehtävästä, niin soita tai laita Tainalle viestiä.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Taina Mikola

palveluvastaava

p. 0400 115 720

taina.m.mikola@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare