Lähihoitajaksi kotihoitoon

Ansök senast  21.5.2024 14:00

Kuopion kotihoidon tiimeissä (Keskinen 2 alue), Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, on avoinna lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä. Työyksiköt työsuhteen alkaessa ovat Kuopion keskustassa ja eteläisten kaupunginosien kotihoidossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Keitä olemme ja millaiseen työhön etsimme Sinua?
Lähihoitajana kotihoidossa vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa tärkeää on hoitotyön (sis. mm. lääkehoito) lisäksi erilaisten asiakkaiden kohtaaminen ja vuorovaikutus sekä tiimityöskentelytaidot. Työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä itsenäisesti, mutta yhdessä tiimin kanssa muuttuvissa olosuhteissa.
Kotihoidossa työskennellään moniammatillisessa työyhteisössä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa, jotka tukevat sinun onnistumistasi työssä.

Tarjoamme Sinulle:
-Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuudet pitää yllä ammatillista osaamistasi.
-Työhyvinvoinnin tueksi myös Epassi-edut (liikunta, kulttuuri, hyvinvointi).
-Palkka Sote-sopimuksen mukaisesti 1.6.2024 alkaen 2 556,75 €/kk + lisät.
-Työ on kaksivuorotyötä.

Olisiko tässä Sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä sekä rekisteröityminen Valviran ammattirekisteriin.
Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kotihoidosta.

Kotihoitotyö edellyttää pääsääntäisesti ajokorttia, mutta esim. Kuopion keskustan alueella kotihoidossa työskentely onnistuu myös ilman sitä.

Muuta huomioitavaa:
-Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi todistus huumausainetestistä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu
rikosrekisteriote.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!Pohjois-Savon hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Marjo Pesonen puh. 044 7186775

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!