LÄHIHOITAJAKSI OPPISOPIMUKSELLA  (10 PAIKKAA)

Nyt tarjolla hieno mahdollisuus sinulle, joka olet kenties haaveillut opiskelemisesta, mutta jostain syystä se ei ole ollut mahdollista. Oppisopimusopiskelu tarjoaa mahdollisuuden tehdä opiskelemasi alan palkallisia töitä ja valmistua samalla tutkintoon.

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluissa on tarjolla kymmenen (10) lähihoitajan oppisopimuspaikkaa. Työpaikkanasi on kaupungin kotihoidon yksiköt. Oppisopimuskoulutus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa.

Lähihoitajan oppisopimuskoulutus tarkoittaa pääosin työelämässä eli kotihoidon arjessa tapahtuvaa ammatillista koulutusta ja oppimista, jota täydennetään Gradian järjestämillä opinnoilla. Koulupäiviä on noin 1-4 päivää kuukaudessa. Koulupäivät ovat palkallisia. Opintojen pituus vaihtelee opiskelijan aiemman osaamisen ja työkokemuksen mukaan. Oppisopimuksen aikana tehtävästä työstä maksetaan KVTES:n mukaista palkkaa.

Etsimme reippaita ja motivoituneita hakijoita, jotka haluavat opiskella lähihoitajiksi ja työskennellä ikääntyneiden parissa. Sinulla tulisi olla hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Opintojen eteenpäin vieminen vaatii järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä, mutta sinua tuetaan sekä työnantajan että koulun puolelta.

Hakuajan jälkeen sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastattelujen jälkeen valitut ohjataan vielä soveltuvuuskokeeseen Gradialle, jonka perusteella lopulliset valinnat tehdään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 014 - 266 2446
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs