Lähihoitajaksi oppisopimuksella, 20 määräaikaista tehtävää, Heinävesi, Liperi, ...

TERVETULOA OPISKELEMAAN SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN OPASTUKSELLA!

Haemme 20 henkilöä LÄHIHOITAJIKSI oppisopimuksella 25.1.2021 alkaen

Siun soten ikäihmisten toimialueelle kotihoitoon, tehostettuun palveluasumiseen ja terveyskeskussairaalaan. Työpisteet sijaitsevat Heinävedellä, Liperissä, Outokummussa, ja Polvijärvellä. Teoriaopinnot järjestetään Riverian toimesta Joensuussa.

Siun soten ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Koulutuksen kautta valmistut hoitotyön moniosaajaksi, jonka työn lähtökohtana on ihmisten auttaminen. Lähihoitajana huolehdit asiakkaiden kokonaisvaltaisesta ja ympärivuorokautisesta hoidosta ja huolenpidosta kuntouttavalla työotteella. Työssä ikäihmisten parissa opit erilaisia kädentaitoja, kuten haavahoidot ja katetroinnit sekä perehdyt lääkehoitoon, ravitsemukseen, hygieniaan ja pitkäaikaissairauksien hoitoon. Työ on ajoittain henkisesti ja fyysisesti kuormittavaa, mutta monipuolista ja mielenkiintoista ihmissuhdetyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia oppimisympäristöjä, joissa Siun soten eri ammattiryhmien edustajat ohjaavat sinua opiskeluissasi. Opintojen ajaksi sinulle nimetään ohjaaja, joka tukee sinua koko opiskelujen ajan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Opinnot suoritat valintasi mukaan joko ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalasta. Tavoitteena on, että valmistumisen jälkeen löydämme juuri sinulle sopivan työpaikan. Meillä on sekä vakituisia että määräaikaisia töitä jatkuvasti tarjolla - tarpeesi mukaan.

Odotamme sinulta kiinnostusta asiakaslähtöiseen ikäihmisten hoitotyöhön ja kuntouttavaan työotteeseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Opinnoissa ja lähihoitajan työssä tarvitset lisäksi hyviä oppimisvalmiuksia, riittävän hyvää suomen kielen taitoa sekä halua kehittää itseäsi. Sinun on oltava vähintään 17-vuotias ennen työsuhteen solmimista. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon liittyviin yleisiin vaatimuksiin voit tutustua: https://www.oph.fi/sites/default/files/documents/oph-5-2018_sora_maarays_muutoksineen.pdf

Haastattelut ovat 9.-11.12. ja 14. - 15.12.2020 klo 8-15 Joensuussa Siun soten Rekrytointiyksikössä, Torikatu 18 A 3 krs. Haastattelu kestää 45min. Haastatteluaika ilmoitetaan viimeistään 8.12.2020. Opiskelijavalinnat suoritetaan yhteistyössä Riverian kanssa, opiskelijoiksi valituille ilmoitetaan valinnasta 22.12.2020 mennessä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkka koulutuksen alkaessa on vähintään 1900 €, palkka nousee opintojen suorittamisen myötä. Oppisopimus laaditaan opiskelijalle lähihoitajaksi valmistumiseen saakka, tehtävässä on koeaika. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kerrothan hakemuksessasi, missä kunnassa/kunnissa olet kiinnostunut työskentelemään.

Panostathan hakemukseen ja valmistaudut huolella haastatteluun!

Lisätietoja: Leena Laaninen, leena.laaninen@siunsote.fi p. 013 330 8263 ja Minna Sjölander, minna.sjolander@siunsote.fi p. 013 330 6290 tai rekry@siunsote.fi, p. 013 330 4216.

Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen opiskelupaikan suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!