Lähihoitajaksi oppisopimuksella

Alan vaihto suunnitelmissa? Vai ovatko opintosi jääneet aiemmin syystä tai toisesta kesken? Haluaisitko opiskella lähihoitajaksi oppisopimuskoulutuksella? Nyt siihen on hieno mahdollisuus Keuruun vanhuspalveluissa! Vahvistamme henkilöstöämme kouluttamalla yhteistyössä Gradian kanssa meille uusia lähihoitajia. Aloituspaikkoja on yhteensä kahdeksan. Sijoituspaikkana kotihoito, tehostettu palveluasuminen, muistiyksiköt, Seiponranta tai hoivaosasto Tarhiala.

Työssä ja opinnoissa onnistumiseksi tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin eri työyhteisöjen kanssa toimittaessa. Vanhusten hoivatyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen sekä arvokas ikääntyneen hoiva.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön, valmentavan ja osallistavan johtamisen sekä monialaisen tuen ja ohjauksen työllesi ja oppisen polullesi. Lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi Keuruun vanhuspalveluissa työskentelee palveluohjaajia, muistikoordinaattori, fysioterapeutteja sekä uusien asukkaiden hyvää kotiutumista edistämään meillä on myös asukasvastaava (sosionomi). Yksiköissä työskentelee myös toimitilahuoltajia, osastoapulaisia ja hoiva-avustajia. Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisen tueksi meillä on oma asiantuntijasairaanhoitaja, jolta saa apua niin asiakas- ja potilasturvallisuus, hygienia kuin lääkehoidollisissakin kysymyksissä.

Työ on jaksotyön mukaista kolmivuorotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työsuhteen aikana suoritat lähihoitajan perustutkinnon. Koulutuksesta vastaa Gradia. Koulutuksen pituus vaihtelee opiskelijan aiemman osaamisen perusteella. Koulutuksessa opitaan työpaikalla ja osallistutaan myös lähiopetuspäiviin, josta ainakin pakolliset tutkinnon osat toteutetaan Gradian Keuruun toimipisteellä.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja valitut ohjataan soveltuvuustestaukseen, jotka pidetään Keuruulla 16.6.2021. Suomen kielen riittävän taidon arvioimiseksi muunkieliset hakijat ohjataan tarvittaessa kielitestiin, joka pidetään Jyväskylässä 11.6.2021.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Kolu, vanhustyönjohtaja puh. 0407616308, mari.kolu@keuruu.fi
Riikka Röppänen, kotihoitopäällikkö, puh. 0400 537471, riikka.roppanen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Suggested jobs