test

Lähihoitajaksi palvelukeskus Kirkonsalmeen Iisalmeen

Ansök senast  13.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, tule työkaveriksemme Iisalmeen palveluyksikköön mahdollistamaan aktiivinen arki asiakkaillemme.

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Iisalmeen, Kirkonsalmen palvelukeskukseen lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 27.5-15.10.24 tai sopimuksen mukaan.

Työ yksikössämme?

Palvelukeskus Kirkonsalmi on Iisalmessa sijaitseva Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäihmisten asumispalveluyksikkö. Palvelukeskus tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa ikäihmisille. Yksikössä on viisi osastoa, joista kaksi on profiloitunut muistisairauksia sairastavien ikäihmisten hoitoon.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito ja hoiva. Pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mahdollisimman aktiivisen arjen. Tätä vahvistamme esimerkiksi omahoitajuudella sekä erilaisilla viriketuokioilla, jotka ovat jokaisen työntekijän vastuulla. Työ on kolmivuorotyötä. Jokaiselle työntekijälle on nimetty oma tiimi ja vastuualueet. Tarpeen mukaan työskentely yksikön eri osastoilla on mahdollista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän. Kehitämme toimintaamme sekä osaamistamme jatkuvasti ja hyvinvointialueella olemme aina valmiita tukemaan, mikäli haluat kehittyä ja edetä työssäsi.
Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme Epassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon palvelut henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2 402,38 €/kk.

Olisiko tämä työ sinulle?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annettu laki 272/05 8§) sekä rekisteröityminen Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattirekisteriin. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten hoidosta ja hoivasta. 

Muuta huomioitavaa:

- Sijaisuuteen valitulta pyydetään nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestauksesta.
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja työntekijöillämme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueen lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkehoidon luvat, suoritettava viimeistään kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.
-Sijaisuutta täytettäessä noudatetaan koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lähiesihenkilö Anne Korhonen, p. 040 830 2603, anne.korhonen1@pshyvinvointialue.fi

Palveluesihenkilö Leena Kärkkäinen p. 040 830 2652, leena.karkkainen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare