Lähihoitajaksi Tuusniemelle

Ansök senast  20.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin Tuusniemen palvelukeskukselle Koivu-,Tuomi- ja Mäntykotiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 30.9.2024 asti.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Tuusniemen Palvelukeskus tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Koivukodissa on yhteensä 20 asukaspaikkaa, joista 13 paikkaa ikäihmisille ja 7 paikkaa kehitysvammaisille henkilöille. Tuomi- ja Mäntykoti ovat kaksi kodinomaista yksikköä, joissa asukkaita on yhteensä 24 sekä 2 intervallipaikkaa.

Toiminta-ajatuksenamme on että, asukas itse on kaiken toiminnan lähtökohta ja hänet kohdataan ainutlaatuisena ja arvokkaana yksilönä hänen omaa historiaansa, voimavarojaan ja tarpeitaan kuullen ja kunnioittaen. Palvelukeskuksemme henkilökunta on sitoutunut yhteiseen päämäärään eli asukkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lähihoitajan työtehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäinen hoito- ja huolenpito sekä lääkehoidon toteuttaminen sekä yhteistö asukkaan omaisten kanssa. Pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2500 €/kk + lisät. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.

Toivomme sinulta aitoa asiakaslähtöistä kiinnostusta ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä omatoimisuutta ja positiivista motivoitunutta työotetta.

Muuta huomioitavaa
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun tulee ennen työn aloitusta esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
-Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi on ylpeä Pohjois-Savon maakuntajärveksi valitusta Juojärvestä, kuntakeskuksen satama-alueesta sekä Seinävuoren rotkolaaksosta. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat. Upeita tontteja rannalla tai rannan läheisyydessä löytyy asumiseen ja mökkeilyyn. Monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet saavat ihmiset viihtymään.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö, Pirkko Luomi 044 7175388, pirkko.luomi@pshyvinvointialue.fi ja Palveluesimies Pitkänen Katja 044 7174615, katja.pitkanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!