test
Lähihoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuudet - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuudet ikäihmisten asumispalveluissa

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymässä on haettavana 31.5.2022 klo 12.00 mennessä eripituisia lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuuksia. Sijaisuuksissa kokotyöajan ja osatyöajan mahdollisuus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Sairaanhoitajan sijaisuuteen sairaanhoitajan (AMK) tutkinto, tai aikaisempi opistoasteinen sairaanhoitajan tutkinto. Haussa voidaan huomioida myös 3 kk sisällä lähi- ja sairaanhoitajaksi valmistuvat.

PoSan toiminta-alueena on Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus siirtyä tarpeen mukaan toiminta-alueella.
Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Olet palvelualtis ja omaat hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Vaihtuvat tilanteet edellyttävät organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Työ on tiimityötä, joten arvostamme hyviä työyhteisötaitoja. Sairaanhoitajana vastaat asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta sekä hoitotyöstä ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista. Toimit moniammatillisen hoitotiimin vastuuhenkilönä. Jos idearikkaus ja ripaus huumoria ovat luonteva osa sinua, sovit hyvin joukkoomme. Lähihoitajan tehtävä on 3-vuorotyötä ja sairaanhoitajan tehtävä 2- vuorotyötä.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä on koeaika puolet sijaisuuden pituudesta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä Eduskunnan 28.12.2021 hyväksymää tartuntalain väliaikaisen 48a§ 1 mom. lisäyksen mukaista rokotesuojaa. PoSa on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimi nopeasti, sijaisuuksia täytetään koko hakuajan. Työhön perehdytetään hyvin.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot: vastaavat hoitajat Hanna-Leena Viljanen Siikainen puh. 040 652 4322, Satu-Maria Hakanen Kankaanpää puh. 044 577 3219 ja Karoliina Äikäs Karvia 044 772 7510.

Lisätietoja

PoSa Ikäihmisten palvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Kankaanpää, 38700 Kankaanpää

Rekommenderade jobb