test

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuudet, Puijonlaakson osastolla

Ansök senast  30.11.2023 15:00

Hei lähihoitaja tai sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme työkaveriksemme Puijonlaakson palvelukeskuksen osastolle 1 hoitajia eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Puijonlaakson palvelukeskuksen osasto 1 on vuoro- ja kriisihoidon osastoja asiakaspaikkoja osastolla on 40.

Lähihoitajan työsi sisältää asiakkaiden perushoitoa, erilaisia hoitotoimenpiteitä sekä lääkehoitoa. Työ on kokonaisvaltaista asiakkaasta huolehtimista ja työssä tarvitaan ammattitaidon lisäksi myös hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajana toimit osastolla hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaiden hoitoa moniammatillisessa tiimissä. Työssä vuoro- ja kriisihoidon parissa pääset hyödyntämään monipuolisesti sairaanhoitajan osaamista. Työ on kaksivuorotyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Työn tukena on myös Epassi (liikutan, kulttuuri, hyvinvointi). Palkkaus tehtäviin toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja on lähihoitajalla 2402,38 €/kk ja sairaanhoitajalla 2750,37 €/kk.

Olisitko Sinä etsimämme työkaveri?

Kelpoisuusehtona tehtäviin ovat:
Lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto sekä todistus Valviran ammattireksteristä.

Sairaanhoitajan tehtävään sairaanhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Huomioimme haussa myös alan loppuvaiheen AMK-opiskelijat.

Muuta huomioitavaa:

- Haastatteluja tehtävään järjestetään jo hakuajan aikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä
- Tehtävien täytössä noudatetaan koeaikaa.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja sijaisuuksista antavat Keskitettyjen sijaispalveluiden palveluesihenkilö Pirkko Luomi, pirkko.luomi@pshyvinvointialue.fi tai p. 044 7175388

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare