Lähihoitajan keikkatyö

#pöytyä #tulevaisuusmatka

Haemme Pöytyän tehostetun palveluasumisen vanhus- ja vammaispalveluiden eri yksiköihin (Kartanokoti, Riihikoti, Kotikarpalo, Kotihoito ja KV -asuntola) työntekijöitä lähihoitajien ja sairaanhoitajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja sairaanhoitajan työ päivätyötä. Kotihoidossa oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja hoitajana koet tärkeänä asiakkaan voimavaralähtöisen toimintakykyä ja arjen aktiivisuutta tukevan työotteen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Edellytämme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Sijaisuuksiin haetaan kuntarekryn sijaishaun kautta, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Kotikarpalo: vastaava sairaanhoitaja Anne-Mari Lehti puh: 040 484 1728
Riihikoti: vastaava sairaanhoitaja Sanna Maanpää puh: 040 820 3169
Kartanokoti: vastaava sairaanhoitaja Katri Keihäs puh: 050 358 8417
KV -asuntola: vastaava ohjaaja Tuula Jussilainen puh: 050 544 0291
Kotihoito: kotihoidon ohjaaja Tarja Mäkiniitty puh: 050 371 6400
Perusturvajohtaja Anneli Lehtimäki puh: 040 034 7783

Pöytyän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Pöytyä

Pöytyä on yli 8600 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.