Lähihoitajan keikkatyöt - Kustavin kunta

Lähihoitajan keikkatyöt - Kustavin kunta

Tervetuloa töihin kotihoitoon ja palveluasumiseen!

Kustavin kunnan vanhuspalvelut hakee lähihoitajia ja sairaanhoitajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön kotihoidossa tai tehostetussa palveluasumisessa. Hakuaika on 19.10.2018-31.05.2019.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn vanhustenhuollon yksiköissä. Kotihoidossa työ on kaksivuorotyötä ja ajokortti on välttämätön. Tehostetussa palveluasumisessa työ on kolmivuorotyötä. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaisesti.

Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja hoitajana koet tärkeänä asiakkaan voimavaralähtöisen toimintakykyä ja arjen aktiivisuutta tukevan työotteen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Edellytämme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Työsuhteeseen haetaan Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Läs mer

http://www.kustavi.fi

Sosiaalijohtaja Tatu Ujula, p. 050 338 8351

Kustavin kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Adress: Keskustie 7, 23360 Kustavi

Kustavi on vireä ja voimakkaasti kehittyvä kunta Varsinais-Suomessa, vain tunnin ajomatkan päässä Turusta. Vastustamattoman kaunis luonto, puhdas ja turvallinen asuinympäristö sekä laadukkaat ja toimivat peruspalvelut takaavat, että kunnassa todella viihdytään.
Koko kunnan kattava huippunopea valokuituverkko takaa erinomaiset etätyömahdollisuudet. Kunnan tuloveroprosentti on maakunnan alhaisin.
Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä mukavan ja joustavan työyhteisön.

Mer om arbetsgivaren