Sodankylän vanhustyön kotihoidossa on haettavana 6.4.2020 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN KESÄLOMAN SIJAISUUKSIA

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön? Tarjoamme sinulle kaksivuorotyötä vaihtelevassa ja monipuolisessa työympäristössä. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto (myös lähihoitajaopiskelijat voidaan ottaa huomioon).

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 281761. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon vs. osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on noin 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.