Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kunnan hyvinvointipalveluihin LÄHIHOITAJIEN kesäsijaisuuksiin.

Sijaisuuksia on tarjolla useassa eri yksikössä. Pyrimme tarjoamaan haluamasi mittaisen pätkän aina kuukaudesta useampaan, ilman turhia pätkiä ja epävarmuutta! Toiveita voi esittää hakemuksessa ja haastattelussa. Sijaisuusaika on välillä 1.5 - 30.9.2020. Aloittaa voit sovittaessa jo aiemminkin! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Opiskelija - kysy!

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Älä epäröi vaan tule kesäksi Lappiin!!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.. Tehtävä on haettavana 17.1.2020 klo 17:00- .31.3.2020 klo 16.00.

Hakuaikaa jatkettu 30.4.2020 klo 15:00 saakka, aiemmat hakijat huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.