Skip to main content
test
Lähihoitajan kesäsijaisuus, Jokiranta - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Etsimme lähihoitajan sijaisia vuosilomien ajaksi kesä-heinä-elokuulle.Tarjoamme sinulle lähihoitajan monipuolisen tehtäväkuvan ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Jokiranta on 56-paikkainen viihtyisä palvelukoti ikääntyneille lähellä Porin keskustaa ja Kirjurinluotoa. Talossa on neljä kerrosta, jokaisessa 14 asukasta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Ammattipätevyys on tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista. Eduksesi katsomme työkokemuksen ikääntyneiden parissa.Huomioimme haussa myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Työ on jaksotyötä, kolmessa vuorossa ja työaika on 114h 45min/ 3 vkon jakso..
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marja-Riitta Ahlgren-Koskinen
044 701 9796.
marja-riitta.ahlgren-koskinen@sata.fi

Lisätietoja

Ikääntyneiden asumispalvelut, Jokiranta

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme!


Osoite: Karjapiha 6, 28100 Pori

Rekommenderade jobb