Skip to main content
test
Lähihoitajan kesäsijaisuus, Puhurikoti - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Haemme lähihoitajaa kesän 2023 sijaisuuteen ikääntyneiden asumispalvelujen Puhurikotiin Poriin. Sijaisuus alkaa 1.6.2023 ja jatkuvat 30.6.2023 asti tai pidempäänkin.

Puhurikoti on 28 paikkainen ikääntyneiden asumispalveluihin kuuluva ympärivuorokautisen hoidon yksikkö Porissa. Lähihoitajat tekevät meillä jaksotyötä kolmessa vuorossa ja sairaanhoitajat kahdessa vuorossa. Palkkaus Sote-sopimuksen mukainen.

Parhaat edellytykset lähihoitajan tehtävään antaa lähihoitajan tutkinto tai vastaava alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Tarkennathan hakemuksellasi, missä vaiheessa opintosi ovat.

Työ on jaksotyötä kolmessa vuorossa. työaika on 114h 45min/ 3vkon jakso. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Täytämme sijaisuuden heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Raisa Ahtola
Iäkkäiden palveluiden esimies
Palvelukoti Puhurikoti ja vanhainkoti Kullaankoto
p. 044 701 8880
etunimi.sukunimi@sata.fi

Lisätietoja

Ikääntyneiden palvelujen toimialue, Ikääntyneiden asumispalvelut, Puhurikoti

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Puhurintie 1, 28370 Pori

Rekommenderade jobb