Lähihoitajan kolme (3) tehtävää, Heinävesi (id3692)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 25.10.2020 mennessä kolme (3) LÄHIHOITAJAN tehtävää


Tule tekemään merkityksellistä vanhustyötä Pihlajakotiin Heinävedelle!

Tehtäviisi kuuluvat lähihoitajan työtehtävät tehostetun asumispalvelun yksikössä, ja tarvittaessa myös asumispalveluyksikössä.

Haemme joukkoomme juuri Sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Olet aktiivinen ja joustava ammattilainen. Toimit kuntouttavalla työotteella. Sinulla on valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, avointa asennetta ja halukkuutta kehittää työtä ja työyhteisöä asumispalveluissa. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työyhteisötaitoja. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävät täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ehdollisesti valittujen on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja 16.10. asti palveluesimies Sari Leppänen p. 013 330 6173, sari.leppanen@siunsote.fi ja 19.10.2020 alkaen vs. palveluesimies Petri Suomalainen, p. 013 330 6173, petri.suomalainen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 12.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3692
  • 12.10.2020 - 25.10.2020 23:59
  • HeinävesiPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!