Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN SIJAISUUS PERHONJOKILAAKSON KOTIHOIDOSSA AJALLE 17.10.2022-16.4.2023 - Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun Soite

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 30.9.2022 klo 12 asti

LÄHIHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN SIJAISUUS PERHONJOKILAAKSON KOTIHOIDOSSA AJALLE 17.10.2022-16.4.2023

Alkusijoituspaikka Perhonjokilaakson kotihoito, Kaustisen tiimi

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto

Haemme joukkoomme osaavia, motivoituneita ja työyhteisötaitoisia ammattilaisia. Odotamme alueen työn tuntemusta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä organisointitaitoja, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Lisäksi arvostamme aiempaa alueen työkokemusta, myös toisen kotimaisen kielen taito katsotaan eduksi. Valitulta henkilöstöltä edellytetään oman auton käyttöä sekä valmiutta joustavaan liikkumiseen Perhonjokilaakson kotihoidon eri alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen.

Sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Soite on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa Perhonjokilaakson kotihoidon palveluesimies Karita Eteläperä, sähköpostitse karita.etelapera@soite.fi tai puhelimitse 040 804 2481.


KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Rekommenderade jobb