Lähihoitajan sijaisuudet - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Lähihoitajan sijaisuudet

Oletko kiinnostunut tekemään lähihoitajan sijaisuuksia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä? Voit jättää hakemuksesi alla olevan ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta. Otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä.

Edellytämme lähihoitajan sijaisuuksiin tulevalta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukaista pätevyyttä.

Huomioimme sijaisuuksien täytössä myös hoitoalan opiskelijat seuraavasti:

Lähihoitajaopiskelijat:
- 2/3 opinnoista suorittaneen on mahdollista työskennellä vuodeosastoilla lähihoitajan tehtävissä
- 1. vuoden opinnot suorittaneen on mahdollista työskennellä hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin lähihoitajan tehtävissä

Sairaanhoitajaopiskelijat:
- vähintään noin 90 op suorittaneen on mahdollista työskennellä vuodeosastoilla lähihoitajan tehtävissä
- vähintään noin 60 op suorittaneen on mahdollista työskennellä hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin lähihoitajan tehtävissä

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä erikoissairaanhoidossa. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin. Kerrothan hakemuksessasi, oletko hakemassa keikkatyötä vai ainoastaan pidempiä sijaisuuksia.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Seuraa myös työpaikkailmoitteluamme ja jätä hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään. Kaikista vakituisista työpaikoista ja myös osan sijaisuuksista ilmoitamme kotisivuillamme (www.vsshp.fi), Kuntarekry.fi - palvelussa sekä Te-palvelut.fi - sivustolla.

Seuraa meitä facebookissa: http://www.facebook.com/vsshprekrytointi

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointi: 02 313 2115 tai 02 313 2118, rekrytointi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
Osoite: Kaarina, Lieto, Loimaa, Parainen, Naantali, Salo, Turku, Uusikaupunki

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.