Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuudet - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Jos et onnistunut löytämään meiltä vakituista paikkaa tai haet nimenomaan keikkatyötä tai sijaisuuksia, olet tullut oikeaan osoitteeseen! Keikkatyö on erinomainen tapa tutustua yksiköidemme toimintaan ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä erikoissairaanhoidossa. Tyksin lukuisat osastot, poliklinikat ja toimenpideyksiköt tarjoavat monia erilaisia työmahdollisuuksia. Niiden joukosta löydät varmasti oman paikkasi.

Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin. Kerrothan hakemuksessasi, oletko hakemassa keikkatyötä vai ainoastaan pidempiä sijaisuuksia.

Edellytämme lähihoitajan sijaisuuksiin tulevalta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukaista pätevyyttä.

Myös hoitoalan opiskelijan on mahdollista työskennellä lähihoitajan tehtävässä, kun opintoja on suoritettu riittävästi:

Lähihoitajaopiskelijat:
- vuodeosastoilla kun 2/3 opinnoista on suoritettu
- hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä kun 1. vuoden opinnot on suoritettu

Sairaanhoitajaopiskelijat:
- vuodeosastoilla kun 90 op on suoritettu
- hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä kun 60 op on suoritettu

Lisäksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Jätä hakemuksesi ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta. Saat meiltä yhteydenoton sähköpostitse (muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion). Mikäli et jostain syystä saakaan viestiä, olethan yhteydessä rekrytointi@tyks.fi.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi: 02 313 2115 tai 02 313 2118 ja rekrytointi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb