Lähihoitajan sijaisuudet (2) Sinikello- Kielorinne - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajan sijaisuudet (2) Sinikello- Kielorinne

Haemme 2 reipasta ja vanhustenhoidon kehittämisestä innostunutta hoitajaa lähihoitajan sijaisuuksiin tehostetun palveluasumisen yksikkö Sinikello- Kielorinteeseen Imatralle ajalle 15.7.2019- 31.10.2019.
Tehtäviin kuuluu vastuuhoitajana ja korvaavana hoitajana asukkaiden hoivan tarpeen arviointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja vaikuttavuuden arviointiin osallistuminen moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Lähihoitaja osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen lääkeluvan mukaisesti. Lähihoitaja osallistuu osaltaan palvelukodin toiminnan kehittämiseen. Tehtävään sisältyy opiskelijoiden työssäoppimisen ohjausta ja arviointia.

Tehtävät edellyttävät ammatillisen peruskoulutuksen (nimikesuojattu lähihoitaja/perushoitaja).

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Marja-Liisa Valmi, p. 040 539 0159
marja-liisa.valmi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Tehostettu palveluasuminen
Osoite: Kukkurinkatu 29, 55800 Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan