Lähihoitajan sijaisuudet - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajan sijaisuudet

Tarjolla useita eri mittaisia lähihoitajan sijaisuuksia Imatran kotihoidossa vuoden 2019 kesästä alkaen.

Hakijoilta toivotaan ajokorttia ja oman auton käyttöä, mutta voi myös hakea ilman näitä mahdollisuuksia. Lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat voivat hakea sijaisuuksia. Kelpoisuuskriteerit opiskelijahakijoilta tarkistetaan hakijakohtaisesti ennen hyväksyntää. Tällä samalla hakemuksella voi myös hakea Imatran kotihoidon keikkatyörinkiin.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Veli-Matti Mäki veli-matti.maki@eksote.fi, puh. 040 834 2682
Toimipisteen vastaava Kirsi Laakso, kirsi.laakso@eksote.fi, puh. 040 546 8664

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Kotihoito Imatra
Osoite: F.O Virtasenkatu 6 Imatra, 55100 Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan