Lähihoitajan sijaisuudet

Limingan kunnassa on Kotihoidossa haettavana lähihoitajan 3 vuosilomansijaisuutta.
Sijaisuudet ovat kesälomien sijaisuuksia.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kotihoidon asiakkaiden hoito- ja hoivatyötä inhimillisellä työtahdilla, asiakaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella iloisessa työyhteisössämme. Toimimme moniammatillisessa tiimissä tiiviissä yhteistyössä palveluohjauksen, päivätoiminnan, terveyspalveluiden ja fysioterapian kanssa.

Arvostamme, mikäli sinulla on osaamista esimerkiksi kuntoutuksesta, haavanhoidosta . Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää ammattitaitoa, kokemusta hoitotyöstä, asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja oikeaa asennetta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme moniammatillista, osaavaa ja laadukasta hoitoa, jotta aktiivinen ja turvallinen elämä kotona on mahdollista. Kuntoutumista ja toimintakykyä tukeva hoitotyö, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja hyvä ravitsemus ovat toimintamme lähtökohtia. Lähihoitajan perustehtävänä on asiakkaan tarpeista lähtevä suunnitelmallinen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.
Huomioimme vuosilomansijaisuudessa myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat.

Työ on tällä hetkellä 2-vuorotyötä ja työaikamuoto on yleistyöaika (viikkotyöaika 38,15). Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava Leena Alamäki, p. 0500 581 398 ja hoivatyönpäällikkö Pirjo Uusitalo, p. 050 305 2087.

Lisätietoja

Perusturvapalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Suggested jobs