Skip to main content
test

Haemme LÄHIHOITAJIA Keiturin Soten kotihoitoon lyhyisiin ja pitempiaikaisiin sijaisuuksiin. Työ on sinun elämäntilanteeseesi sopivaa keikkatyötä.

Keiturin Sote Oy toimii in-house yhtiönä Pirkanmaan hyvinvointialueella. Tuotamme sote-palveluja Virtain ja Ruoveden alueella. Ikäihmisten kotiin vietävissä palveluissa meillä on tarve lähihoitajan sijaisille.

Kotihoidossa meillä työskentelee huumorintajuinen, reilu, innovatiivinen ja iloinen moniammatillinen työyhteisö.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn ikäihmisten parissa. Työ tapahtuu sekä asiakkaan kotona, että etähoivana kotihoidon toimistolta. Pääset kehittämään kotiin vietäviä palveluja yhdessä loistokkaan tiimimme kanssa. Noudatamme Avainta työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy Avaintes:n mukaan.

Sinulta odotamme lähihoitajan koulutusta, lääkehoidon osaamista ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kuntouttavasta hoidosta ja etähoivapalveluista. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme digiosaamisen etähoivapalveluista.

Kotihoidossa tehdään työtä kolmessa vuorossa. Meillä on vakituiset yöhoitajat, joten muut lähihoitajat työskentelevät pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa voimassa olevalla LOVe-todistuksella. Lääkehoidon osaamisen tentit ja näytöt voi tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa.

Tule mukaan uudistuvaan kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja myös itse kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esihenkilö Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon esihenkilö Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kotihoito

Keiturin Sote Oy järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Virrat-Ruovesi alueella. Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sipiläntie 3, 34800 Virrat

Rekommenderade jobb