Lähihoitajan sijaisuudet

Ansök senast  31.12.2024 15:00

Meillä on Satakunnan hyvinvointialueella tarjolla lähihoitajalle paljon erilaisia työllistymismahdollisuuksia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja. Lähihoitajan työnkuva on yksiköstä riippuen hyvin erilainen. Työtä on tarjolla päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä lasten, nuorten ja perheiden parissa sekä erityis- ja sairaalapalveluissa.

Jättämällä hakemuksen tämän ilmoituksen kautta ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä lähihoitajana yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- tai asiakas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Työtä on tarjolla eri puolilla maakuntaa, joten kerrothan hakulomakkeella toiveesi paikkakunnista ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatyöstä ikääntyneiden palveluissa (asumispalvelut ja kotihoito) tai perustason hoito-osastoilla Porissa, Raumalla tai Eurajoella, tarjoamme ne erillisen sovelluksen kautta. Lue lisää sata.fi/rekry -> sijaisuudet ja keikkatyöt.

Lähihoitajalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Edellytämme valmistuneilta, että tiedot löytyvät Valviran rekisteristä. Alan opiskelijalta edellytämme, että opinnoista on suoritettu vähintään 2/3, jotta voit toimia opintojasi vastaavissa tehtävissä.

Täytä sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan yhdessä, missä yksiköissä voisit työskennellä. Kuntarekryyn jättämääsi hakemustasi pääset päivittämään työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Arja-Leena Kukkola, p.044 701 1852

Juuli Ylikoski, p.044 707 6979

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare