Lähihoitajan sijaisuuksia

Haapaveden kaupunki / Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perusturvaosastolla, Palvelukeskus Nestorissa Pyhännällä, on haettavana useita lähihoitajien sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat avoinna heti ja kestävät 31.12.2020 saakka, mahdollisesti pidempäänkin.


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin terveydenhuollon ja sosiaalihuollon nimikesuojattuna ammattihenkilönä.
Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä ja kuntouttavasta hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulottomuutta ja luovuutta.
Odotamme hakijalta hyvää Suomen kielen taitoa ja joustavuutta.
Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Lääkehoidon tentti/näyttö on suoritettava hyväksytysti. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Oman auton käyttömahdollisuus. Ajokortti luokka B.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Helena Paakki 044-7591 018
Hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen 044 - 7591 276

Palvelukeskus Nestori
Osoite: Vakkatie 3 A, 92930 Pyhäntä

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Palvelukeskus Nestorissa on 24 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.