Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuuksia - Euran kunta

Paikkana Palvelukoti Tuulenpesä/Peiponpesä.

Tuulenpesä on palvelukoti 12 kehitysvammaiselle henkilölle ja Peiponpesä on 8 kehitysvammaiselle henkilölle. Lähihoitajan tehtävänä on osallistua Palvelukoti Tuulenpesän/Peiponpesän kehitysvammaisten asukkaiden avustus-, hoito- ja ohjaustyöhön sekä arjenhallinnan taitojen ja itsenäisyyden tukemiseen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys, omatoimisuus ja kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta.

Työntekijältä odotamme reipasta, työhön tarttuvaa ja motivoitunutta työotetta. Työ on kolmivuorotyötä, johon kuuluu myös viikonlopputyötä. On mahdollisuus myös tehdä pelkästään aamu- ja iltavuoroa. Työsuhteet voivat olla lyhytaikaisia tai 1-3 kk kestäviä. Palvelukodissa työskentelee sairaanhoitaja ja lähihoitajia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Alan opiskelijat otetaan myös huomioon. Ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemus tulemaan.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Hyödyksi katsotaan myös hygieniapassi sekä LOVen voimassaolo. (Tämän voit suorittaa myös työpaikalla).

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen esimies Anu Saarni, puh. 044 422 4300

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kehitysvammahuolto, Tuulenpesä

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Eurakoskentie 20, 27400 Kiukainen
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb