Sodankylän kunnan kotihoidossa on haettavana 22.1.2021 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia

Lähihoitajan työ kotihoidossa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lähihoitajat toimivat työryhmän jäseninä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Kelpoisuusehtona lähihoitajan sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös opiskelijat otetaan huomioon valinnassa.
Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa siten, että työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Toinen sijaisuus ajoittuu ajalle 25.1.-31.8.2021. Lisäksi on muita lyhyempiä sijaisuuksia kevään ja kesän aikana.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta, mutta muukin työkokemus otetaan huomioon. Asenne ratkaisee! Hakijoilta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 330468. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon vs. osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja kotihoidon apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa 040 173 9466

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats