Kolme (3) lähihoitajan sijaisuutta kotihoitoon. Aloitus sovitusti elokuu 2021 - 31.5.2022 asti.

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja liikkuva työ, jossa saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittyä ammatillisesti? Tykkäätkö työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa? Nautitko itsenäisestä työskentelystä? Pidätkö vaihtelusta ja siitä etteivät työpäivät ole samanlaisia? Haluaisitko osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä? Jos vastasit useampaan kysymykseen kyllä, tule meille töihin!
Kotihoidon työntekijät auttavat asiakkaita päivittäisissä toimissa, kuten pukemisessa, peseytymisessä, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä kotihoidon tiimin, sairaanhoitajien, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa.
Kotihoitoa järjestetään seitsemänä päivänä viikossa klo 7.00-21.30. Työvuorot pystymme suunnittelemaan tilanteesi mukaan.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Keikkatyö sopii hyvin myös alan opiskelijalle ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia työkokemusta alalta. Etusijalla ovat hakijat, joilla on Lovelop-tentit suoritettuna, mutta tentit ovat mahdollisia suorittaa myös meillä kotihoidossa.

Käytössämme on 30 autoa, joten talon auto on tarvittaessa käytettävissä. Ajokortti vaaditaan.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Kurkkaa myös rekrytointivideomme: Nokian kaupungin kotihoito rekrytoi - YouTube

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä Christina Stenberg-Oksala puh. 040 1334 704. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Nokianvaltatie 25 F, 37100 Nokia

Rekommenderade jobb