Lähihoitajan sijaisuuksia Siun sote alue (id3969)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 17.1.2021 mennessä LÄHIHOITAJIEN sijaisuuksia

Haemme lähihoitajia terveysasemille Siun soten alueella ajalle 11.1.2021 - 31.8.2021. Sijaisia palkataan sopivien sijaisten löytyessä jo haun aikana.

Kerro hakemuksessasi, millä alueella voit työskennellä.

Koronarokotuksia varten tarvitaan lähihoitajia kaikille terveysasemille. Työskentely tapahtuu työparina, sairaanhoitaja / terveydenhoitaja rokottaa ja lähihoitaja kirjaa. Työvoiman tarve 25 lähihoitajaa. Työ on pääasiassa päivätyötä, väestön rokotusten alkaessa voi olla myös joitakin ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi katsotaan kokemus lähihoitajan tehtävistä terveysasemalla.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja palvelupäällikkö Johanna Ahvalo, johanna.ahvalo@siunsote.fi p. 013 330 7712

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 5.1.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!