Skip to main content
test

Oulunkaaren kuntayhtymään, Utajärven kotihoitoon haetaan lähihoitajia kesälomien sijaisuuksiin 2.5.-30.9.2022 väliselle ajalle. Myös alan opiskelijat huomioidaan hakutilanteessa. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Kotihoidon asiakkaat ovat usein ikääntyneitä monisairaita ihmisiä. Kotihoito on hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti toteutettavaa säännöllistä tai tilapäistä hoitoa asiakkaan kotona. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaan kotona asumista.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn, tarjoten tuekseen moniammatillisen työyhteisön. Oulunkaaren kuntayhtymässä on käytössä mobiilikotihoito. Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi hakijalta edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, kilometrikorvaus on käytössä. Voimassa oleva lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla. Edellytämme työntekijältä tartuntatautilain 48§:n ja 48a §:n vaatimaa suojaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottamassa käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö. Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli.

Lisätietoja

https://www.oulunkaari.com/ikaihmisten-palvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Hannakaisa Leinonen 040 4827511 (ma-pe 9-15) tai hannakaisa.leinonen@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren vanhuspalvelut, Utajärven vanhuspalvelut, Utajärven kotihoito

Oulunkaari on savuton työyhteisö.


Osoite: Asematie 2 A 9, 91600 Utajärvi
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb