Lähihoitajan sijaisuus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa on haettavana lähihoitajan sijaisuus 30.4.2021 klo 12.00 mennessä.
Kotihoidon tulosyksikössä

LÄHIHOITAJAN sijaisuus, kotiutustiimissä kesäksi 2021

Kotiutustiimi toimii osana kotihoidon palveluneuvontaa ja ottaa vastaan kotihoidon uudet asiakkaat kahden viikon arviointijaksolle. Kotiutustiimin työ on moniammatillista työtä asiakkaan hyväksi esimerkiksi fysio- ja toimintaterapeuttien sekä muiden ammattilaisten kanssa. Kotiutustiimi toimii tiivissä yhteistyössä kotihoidon tiimien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työpiste voidaan sopia erikseen joko Nivalaan tai Ylivieskaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Huomioimme myös alan opiskelijat. Työhön sisältyy asiakkaan palvelutarpeen kartoitusta ja ohjausta tarpeen mukaisiin palveluihin. Työ on asiakkaan kotona tehtävää kuntouttavaa ja kokonaisvaltaista hoiva- ja hoitotyötä.

Haemme joukkoomme henkilöä, jolla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen ote kotihoidon työhön. Odotamme sinulta vahvaa ammatillisuutta ja osaamista, kykyä ja taitoa työskennellä muuttuvissa tilanteissa ja työympäristöissä sekä erinomaista palveluasennetta. Kotihoidossa edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan tai 1.6.2021 alkaen, sijaisuuden kesto sopimuksen mukaan. Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää työstä kotiutustiimissä.
Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Johanna Nissinen p. 044 419 5418
- palvelupäällikkö Laura Hannula, p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Johanna Nissinen p. 044 419 5418
- palvelupäällikkö Laura Hannula, p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Suggested jobs