Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuus - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme lähihoitajan sijaista Kalannin palvelukeskukseen. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä ja se kestää 28.2.2023 saakka.

Kalannin palvelukeskus on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 22 asukaspaikkaa. Asukkaat tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Palvelukeskus tarjoaa myös tukipalveluja kotihoidon asiakkaille.

Sijaisilta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa, mutta huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan tai perushoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut opinnoistaan vähintään 2/3 eli 180/120 opintopistettä, on iältään vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee tässä tapauksessa esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Lisätietoja

https://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluyksikön esimies Laura Leppilahti, puh. 040 526 8415
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Varaudu esittämään tutkinto/opintotodistuksesi haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Halikontie 12, 23600 Kalanti

Rekommenderade jobb