Skip to main content
test

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella Karttulan kotihoidon eteläisessä hoitoringissä (eteläinen maaseutualue) on haettavana lähihoitajan sijaisuus 1.8.2022-31.7.2024 väliselle ajalle.
Toimistotilat sijaisevat Petosen kaupunginosassa.

Kotihoidossa lähihoitajan työnkuva muodostuu asiakkaan kotiin annettavista hoidoista ja palveluista. Työ on kokonaisvaltaista asiakkaasta huolehtimista, ja toimit yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työssä tavoitteena on tarjota laadukasta palvelua ja hoitoa asiakkaille, ja työssä korostuu korostuu asiakaslähtöisyys, luottamus, kunnioitus ja yhteisöllisyys. Periaatteena on turvata jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä, omista voimavaroista lähtevää, aikaisempia elämänarvoja kunnioittavaa hoitoa ja palvelua.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkinto tai alan opiskelija, jolla tarvittava määrä opintoja suoritettuna. Kelpoisuus tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.

Työhön vaaditaan ajokortti (B) ja auto on käytettävissä työnantajan puolesta työpäivän aikana.

Tehtävän täytössä noudattaa koeaikaa.
Haastattelut sijaisuuteen aloitamme jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anu Toroi, puh. 044 718 4934

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kotihoito

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: 72100 Karttula
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb