Lähihoitajan sijaisuus, Heinävesi (id2017) - Siun sote

Lähihoitajan sijaisuus, Heinävesi (id2017) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja tervey-denhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 2.6.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN vuorotteluvapaan sijaisuus
Haemme sijaista Heinävedelle Lehmuskotiin ajalle 29.7.2019-5.11.2019. Työ on kolmivuorotyötä.
Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Työntekijöiltämme toivomme vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Teemme asiakastyötämme kuntouttavasti.
Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Lisäksi sijaisuuteen valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan ehdot.
Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana taialle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on koeaika.
Kysy lisätietoja palveluesimies Sanna Westman-Rossi, sanna.m.westman-rossi@siunsote.fi.
Jätä hakemus sähköisesti
Joensuussa 6.5.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Jobb
  • siso-2017
  • 6.5.2019 - 2.6.2019 23:59
  • HeinävesiNorra Karelen

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Mer om arbetsgivaren