Lähihoitajan sijaisuus, kotihoidon etähoiva, Sastamala

Ansök senast  24.6.2024 23:59

Etsimme lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen kotihoidon etähoivan pariin. Jos olet digitaitoja omaava ja vanhustyöstä kiinnostunut ammattilainen, niin tervetuloa meille!

Hoitajana kotihoidon etähoivassa työpäiväsi koostuu etänä tehtävistä asiakaskäynneistä, jolloin hoidat asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Päivät ja työtehtävät ovat vaihtelevia. Pienessä tiimissä tutustut nopeasti kaikkiin asiakkaisiin ja työkavereihin sekä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Jokainen työntekijä on tärkeässä roolissa, joten toivomme sinulta halua vastuunottoon ja -kantamiseen.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Arvostamme kotihoitotyössä hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta vanhustyöhön. Lisäksi toivomme avointa mieltä teknologian käyttöön, osata ei tarvitse vielä, perehdytämme kyllä.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää; arjessa työn tukenasi on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä laaja ammattilaisverkosto. Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöetuina käytössäsi ovat työterveyshuollon palvelut, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut.

Voit tutustua kotihoidon arkeen Pirkanmaan hyvinvointialueen Instagramissa: https://www.instagram.com/stories/highlights/17985825722653816/.

Jotta voimme valita sinut tehtävään, tulee sinun olla nimikesuojattu lähihoitaja. Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU1) hyväksytty suorittaminen. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, lisäksi tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Sastamalan kotihoidon etähoivatiimi toimii osoitteessa Tampereentie 5, Sastamala. Etähoivasoitot tehdään sieltä, ja tehtävässä ei ole mahdollisuutta kotoa käsin työskentelyyn. Työtä tehdään kahdessa vuorossa jokaisena päivänä.

Tehtävän aloitus 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan, kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi. Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heidi Pieniniemi, p. 050 469 6112, heidi.pieniniemi@pirha.fi

Tiedustelut alkaen 17.6.2024

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare