Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa - Hangö stad

Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa - Hangö stad

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen 1.7.2019 - 31.8.2020 kotihoidossa. Tule siis töihin aurinkoiseen ja hyvien tuulien Hankoon.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Kielivaatimuksena on suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme Sinulta myös hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä asennetta ja kiinnostusta iäkkäiden palvelujen kehittämistä kohtaan. Ajokortti olisi suotava. Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työn kilpailukykyisellä palkalla mukavassa työyhteisössä.

Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 15.00 ja toimeen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hangossa 21.3.2019

Perusturvavirasto

Läs mer

http://www.hanko.fi

Lisätietoja antaa avohoidon esimies Sirpa Råberg, 019 220 3475, sirpa.raberg@hanko.fi.

Hangon kaupunki, Perusturva, Iäkkäiden palvelukeskus
Adress: Vuorikatu 4, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla
Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.

Mer om arbetsgivaren