Skip to main content
test

LÄHIHOITAJAN SIJAISUUS

Huittinen on hullun hyvä työnantaja! Etsimme huippujoukkoomme ikäihmisten palveluihin kotihoitoon, LÄHIHOITAJAA sijaisuuteen 31.12.2022 saakka.

Tässä on Sinulle mahdollisuus monipuoliseen ja mielenkiintoiseen hoitotyöhön. Sijaisuutta täytettäessä otamme huomioon myös lähihoitajaopiskelijat oppisopimuksella (LOVe suoritettu).

Mikäli olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote, olet tervetullut tiimiimme! Asiakaslähtöisyys ja ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen kuntouttavalla työotteella ovat tärkeitä työssäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haemme aktiivista, luotettavaa ja joustavaa ammattilaista. Aiempi työkokemus kotihoidosta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn hoitamisessa. Kotihoidolla on joka alueella käytettävissä myös yksi kotihoidon oma auto. Hakijalta edellytetään voimassaolevat lääkehoitoluvat (LOVe), tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja sekä väliaikaisen 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Koeaika on 3 kuukautta ja valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sosiaali- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväpalkka on 2249,47 €/kk.

Työ on kaksivuorotyötä ja käytämme autonomista työvuorosuunnittelua.

Hakuaikaa jatketaan 30.5.2022 klo 13.00 asti.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Ikäihmisten palvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen.

Huittisissa 14.4.2022

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Pirjo Kollin, pirjo.kollin@huittinen.fi puh. 044 560 3219 tai
vt. avopalveluohjaaja Outi Vuorio, outi.vuorio@huittinen.fi, puh. 044 560 4246

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Ikäihmisten palvelut, kotihoito

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.

Huittisten kaupungin perusturvakeskuksen vastuualueina ovat terveyskeskus, sosiaali- ja perhepalvelut, ikäihmisten palvelut sekä erikoissairaanhoito.


Osoite: Selvinkatu 4, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb