test

Lähihoitajan sijaisuus, Kotihoito Lapua

Ansök senast  7.12.2023 14:00

Tervetuloa töihin Lapuan kotihoitoon!

Haemme Lapuan kotihoitoon lähihoitajaa määräaikaiseen 19.10.2023-19.6.2024 työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä läheisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVE-luvan ja aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia että oman auton käyttöä. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.
.
Huom! Hakuaikaa on jatkettu esihenkilön päätöksellä 7.12.2023 asti.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kotihoidon päällikkö Sari Haveri
044 4384 997
sari.haveri@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare