Lähihoitajan sijaisuus, Nurmes

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 20.9.2020 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus (id3541)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä sijaisuudessa Nurmeksen kotihoidossa. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.9.2020 ja kestää 6.12.2020 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on jaksotyötä.

Haemme joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Kotihoidossa työskentelyyn tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Kotihoidossa lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Siun sotella on Nurmeksessa asuntoja lyhytaikaiseen asumiseen, autamme myös vakituisemman asumisen järjestelyissä.

Kelpoisuutena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.

Kysy lisätietoja esimies Arja Kurkivuori-Kejonen 013 330 6644 tai rekry@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 20.8.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3541
  • 20.8.2020 - 20.9.2020 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!