Lähihoitajan sijaisuus perusterveydenhuoltoon Janakkalan sairaalaan

Ansök senast  20.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Sinä positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva lähihoitaja, miltä kuulostaisi työ perusterveydenhuollossa Janakkalassa?

Haemme joukkoomme lähihoitajaa Janakkalan sairaalaan Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle 4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa työssäsi sopimuksen mukaan. Työtä on mahdollisesti tarjota myöhemmin myös vakituisesti.

Työ on kolmivuorotyötä.

Olemme perusterveydenhuollon yksikkö Turengin terveysaseman yhteydessä. Meillä hoidetaan eri erikoisalojen jatkohoitoa tarvitsevia aikuispotilaita, jotka tulevat meille lääkärin lähetteellä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon ensiavuista, erikoissairaanhoidon vuodeosastoilta sekä terveysasemilta, kotihoidosta ja asumispalveluista. Olemme pieni kahden osaston yksikkö, jossa on 30 potilaspaikkaa. Myös palliatiivista tukea ja saattohoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan meillä.

Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi ja työvuoroihisi pääset vaikuttamaan yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa. Uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja hyödynnämme aktiivisesti sähköisiä palveluja toiminnassamme. Tervetuloa meidän moniammatilliseen tiimiimme, jossa pääset työskentelemään sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja osaston lääkäreiden kanssa. Meillä lähihoitajat työskentelevät tasavertaisesti sairaanhoitajien kanssa työvuoroissa, vastaten omien potilaiden hoitotyöstä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Meillä henkilökunta pysäköi ilmaiseksi
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Sinulta toivomme positiivista asennetta, sekä hyviä työelämätaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme
rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävä soveltuu myös sinulle, jolla lähihoitajaopinnot ovat vielä meneillään. Tällöin edellytyksenä on, että opintosi ovat edenneet niin pitkälle, että sinulla on mahdollisuus suorittaa rajoitetut lääkeoikeudet. Kun opinnoistasi on hyväksytysti suoritettuna 2/3, on lähihoitajaopiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka 2250 €/kk.

Työpaikan osoite on Tapailankuja 6A, 14200 Janakkala.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Sopivan hakijan löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2438,47 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kaksi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

OH-sijainen Erika Mantere, 050 5631205, erika.mantere@omahame.fi

Kysymyksiä voit esittää myös tulevalle työkaverillesi: suvi.koivu@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!