Lähihoitajan sijaisuus, Rautjärven asumispalvelut

HAETAAN LÄHIHOITAJAA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN YKSIKKÖÖN TUULENPESÄÄN RAUTJÄRVELLE

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10-31.12.2020

Tuulenpesässä on sekä tehostetun palveluasumisen asukkaita, että lyhytaikais- ja jaksopaikka -asukkaita. Tuulenpesässä lähihoitajan työ on asukkaan kuntouttavaa hoitotyötä asukaslähtöisesti, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. asukkaiden ravitsemuksesta, lääkityksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä aktiivisen arjen/toimintatuokioiden järjestämistä. Työ on moniammatillista tiimityötä ja se perustuu asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa.
Työ on kolmivuorovuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Eksoten asumispalveluissa lähihoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Marja-Liisa Valmi, puh. 040 539 0159
marja-liisa.valmi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva- ja palveluasuminen, Tuulenpesä, Rautjärvi
Osoite: Viipurinkatu 6, 56800 Simpele

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats