test

Lähihoitajan sijaisuus, Vanamo

Ansök senast  25.9.2023 14:00

Avoinna lähihoitajan sjaisuus Lasten- ja nuortenkoti Vanamossa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 25.8.2024.

Oletko sinä tiimityöskentelijä? Oletko ammattilainen ja inhimillinen kohtaaja? Etsitkö työtä, joka on vaihtelevaa, antoisaa, haastavaa?

Haemme joukkoomme innostunutta, sydämellä työtä tekevää lähihoitajaa. Meillä on tarjota kehittyvä ja kannustava työyhteisö sekä monipuolinen työ vahvasti resursoidussa lastensuojeluyksikössä.

Lasten- ja nuortenkoti Vanamo on lastensuojeluyksikkö, joka tarjoaa sijaishuollon palveluita erityistä hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta tarvitseville lapsille ja nuorille (nepsy, autismin kirjo, kehitysvamma).

Vanamon lastensuojeluyksikkö sijaitsee Seinäjoella, Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksen alueella kauniin metsäisen luonnon ympäröimänä. Seinäjoen keskustasta on 7 km Eskooseen. Vanamossa on kolme osastoa: Kanerva, Kataja ja Kaarna ja jokaisella osastolla on oma vastaava ohjaaja. Lähihoitajaa haetaan nyt Kanerva osastolle, missä nepsy- osaaminen katsotaan eduksi. Myös kokemus lastensuojelun sijaishuollosta sekä erityislasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Lähihoitajat tekevät työtä moniammatillisessa tiimissä. Keskeisenä työtehtävänä on osallisuuteen kannustava hoito- ja kasvatustyö. Myös lasten vanhempien ja verkoston kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa työtehtäviä. Työ on vuorotyötä. Työssä käytettäviä keskeisimpiä työmenetelmiä ovat ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys, green care ja neuropsykiatrinen ohjaaminen. Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu lääkehoitotyöhön osallistuminen yhdessä lääkehoitotiimiin kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Sijaisuuden täyttämisessä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Ajokortin omaaminen on välttämätöntä.

Hakemukset toimeen tehdään sähköisenä kuntarekryyn. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- ja työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan työhaastatteluun.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tiina Pitkänen
Puh. 050 4746869
tiina.pitkanen@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare