Skip to main content
test
Lähihoitajan sijaisuus vuodeosasto 12kk - Pellon kunta

Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan LÄHIHOITAJAN sijaisuuteen vuodeosastolle. Hakuaika 4.5.2022 - 22.5.2022 klo 16:00 saakka.

Tarjoamme nyt noin 12 kuukauden mittaisen työjakson sekä mahdollisuuksia kokea Lapin kaikki vuodenajat niin halutessasi. sijaisuusaika on 1.7.2022 - 31.8.2023. Työn alkamisajankohta on sovittavissa jo aikaisemmaksi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Opiskelija - kysy!

Nyt haettava tehtävä sijoittuu ensisijaisesti vuodeosastolle. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Hakijalla on myös oltava tartuntatautilain § 48a mukainen rokotussuoja.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassa on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana! Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin videon muodossa: https://www.instagram.com/p/CZtuM56gvKS/

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi
https://www.facebook.com/PellonTerveyskeskus
https://www.facebook.com/Kielas-Pello-108771760757969
https://www.instagram.com/pellonterveyskeskus/

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Rekommenderade jobb