Lähihoitajan tehtävä, Joensuu (id2236) - Siun sote

Lähihoitajan tehtävä, Joensuu (id2236)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 21.7.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä
Tehtävä sijoittuu Joensuuhun Niinivaaran kotihoitoon. Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä.
Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn sekä avoin asenne ja halukkuus kehittää ennakkoluulottomasti asiakastyötä kotihoidossa on se, mitä tarvitsemme. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot tukevat työuraasi vahvasti kotihoidossa. Kuntouttava työote kuten aikaisempi työkokemuksesi kotihoidossa on eduksesi.
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.
Työsuhde alkaa 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.
Kysy lisätietoja kotihoidon palveluesimies Tuija Kaltiainen, p. 013 330 7071, tuija.kaltiainen@siunsote.fi.
Jätä sähköinen hakemus.
Joensuussa 28.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2236
  • 28.6.2019 - 21.7.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan