Lähihoitajan toimen sijaisuus - Ranuan kunta

Etsitkö työtä, jossa voit työskennellä nykyaikaisessa sosiaali- ja terveydenhuollon työyhteisössä? Haluatko tehdä hoito- ja hoivatyötä, jossa kannustetaan työntekijää luoviin ratkaisuihin?
Haluatko olla osa Ranuan perusturvan väkeä?

RANUAN KUNNAN IKÄIHMISTEN PALVELUISSA

haettavana 29.10.2021 klo 16.00 mennessä
LÄHIHOITAJAN TOIMEN SIJAISUUS KOTIHOIDOSSA AJALLA 8.11.2021-22.10.2022

Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3 § ja asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 1 §) ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Sote -sopimuksen mukaisesti. Valitulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus. Työsuhteen alussa työpiste on vanhustentaloilla. Pätevien hakijoiden puuttuessa mahdollisuus oppisopimuskouluttautumiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, sekä kannustavan ja tukea antavan työyhteisön. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme asiakkaita arvostavaa kohtaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Toivomme sinulta myös ennakkoluulotonta asennetta työn kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhuspalvelujohtaja Marketta Uimaniemi-Honkanen, p. 040 573 0149.
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ranua.fi.

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee arktinen eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.


Osoite: Sairaalatie 4 A, 97700 Ranua

Rekommenderade jobb