Skip to main content
test

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Vahvistamme kotihoitoamme kahdella (2) lähihoitajalla. Toimien alkusijoituspaikkana on Härmien kotihoito. Jatkamme hakua 27.6.2022 klo 12.00 saakka ja jo saapuneet hakemukset otetaan huomioon valintapäätöstä tehdessä. Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä omaisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan, hygieniapassin ja aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Käytössämme on kotihoidon omia autoja työajoon.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Otamme huomioon myös loppuvaiheen lähihoitaja opiskelijat. Mahdollistamme loppuvaiheen opintojen loppuunsaattamisen myös oppisopimuskoulutusta hyödyntäen. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Koeajan kuluessa tulee suorittaa LOVe-lupa. Tehtävässä vaaditaan työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautiilaki 48 §). Valitun on tarvittaessa ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://youtu.be/yRkx15XD-68
https://kaksineuvoinen.fi/rekrytointi/meilla-toissa-lahihoitaja-pasi-peltoluhta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palveluesimies Anne Mäki-Kuusela puh. 050 561 7734, kotihoidon palvelupäällikkö Hannele Vakkuri puh. 044 483 4801 tai rekrytoinnin palvelupäällikkö Kati Klemola puh. 040 183 6398. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Ikäihmisten palvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb